For økonomi og klima
... og det virker!
Der vil altid være en større fejlmargin ved genbrug end ved indkøb af helt nyt. Men vi får under 1% retur af de genfyldninger, vi laver.

I øvrigt risikerer du kun en smule besvær: du får naturligvis dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Og så lad os lige aflive en løgn, du kan støde på i andre butikker: din garanti på printeren bortfalder IKKE i sig selv, blot fordi du vælger at genfylde. Kun hvis der er sammenhæng mellem den opståede fejl og en genfyldning, kan producenten afvise at opfylde sin garantiforpligtelse. Og den risiko tager vi helt afslappet på: det er endnu ikke lykkedes os at ødelægge een eneste printer, siden vi startede i marts 2006.
 

På markedet siden 2006

Print & Genfyld
Kattesund 19
8700 Horsens
Tlf. 2045 5253
printoggenfyld@gmail.com
CVR 27051871

Butikken åbnede i marts 2006 og indehaves nu som dengang af Kim Olesen.


Printerproducenterne har i de seneste omkring 10 år søgt at gøre nye printere stadigt billigere - naturligvis for at muliggøre et stadigt større salg. Til erstatning for stadigt faldende fortjenester på salg af maskiner søger man i stedet at tjene en større andel på det efterfølgende salg af forbrugsstoffer, dvs. primært blækpatroner og tonerkassetter.

Det er såmænd ikke blevet væsentligt dyrere i disse år at købe patronerne. Til gengæld indeholder patronerne væsentligt mindre, og kunden må derfor genkøbe stadigt oftere. I den sidste ende er resultatet, at printere er blevet billigere (og bedre), mens det på den anden side er blevet væsentligt dyrere at bruge dem.

Vi er derfor endt i den absurde situation, at det ofte bedre kan betale sig at købe en ny printer end at supplere den "gamle" med forbrugsstoffer, når patronerne er tomme. Komikken - og her begrænser de brede grin sig til karrierebevidste medarbejdere hos printerproducenterne - bliver ikke mindre af, at printpatroner i dag meget ofte ikke er fyldt til sin fulde kapacitet fra fabrikken, og at patroner nu er udstyret med chips og andet teknologisk blændværk, som ikke sjældent forhindrer kunden i at bruge al blækket eller toneren i patronen.

Print & Genfyld er etableret ud fra en ambition om, at det skal være muligt at bruge sin printer til en rimelig omkostning. Det skal samtidig være muligt at printe til den lavere omkostning uden væsentligt tab af printkvalitet og brugervenlighed.

Butikken er også drevet ud fra en indignation over, at printerproducenterne tilsyneladende vægter hensyn til egen profit langt højere end hensyn til klima og miljø. Hvorfor skulle patronerne ellers indeholde stadigt mindre, hvorfor skal der af samme årsag anvendes stadigt mere CO2-belastende skibstransport fra produktionsstederne i Fjernøsten, og hvorfor udfolder producenterne ellers store bestræbelser på at besværliggøre genbrug af printpatronerne?

Print & Genbrug er del af en efterhånden vidt forgrenet genbrugsindustri. Hvor idealistisk udgangspunktet end er, så er branchen desværre også karakteriseret ved at indeholde en del brådne kar. Den slags eksempler findes også i Danmark.

Vi tager naturligvis afstand fra fupmagere og plattenslagere - og såmænd også leverandører af lavkvalitetsprodukter. Og vi fejer for egen dør ved at garantere, at vi altid arbejder kvalitetsorienteret, og at vi tager reklamationer alvorligt. Samtidig arbejder vi hele tiden på at indkredse de bedste samarbejdspartnere og leverandører i markedet og på at minimere miljø- og klimabelastningen i vores arbejde.
 
Kopiprodukter
Næstbedste alternativ
Refabrikerede og kompatible blækpatroner giver dig en betydelig besparelse i forhold til originale.

Vi leverer kvalitetsprodukter fortrinsvist fra europæiske producenter. Langt det meste, du finder af tilsvarende produkter i webshops, er kinesiske varer er stærkt svingende kvalitet.
Kattesund 19, 8700 Horsens, tlf. 2045 5253, åben mandag 10-17, tirsdag og torsdag 13.30-17, printoggenfyld@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net