Hvad nytter det, at noget er billigt, hvis det samtidig er noget bras?
På markedet for uoriginale blækpatroner og tonerkassetter er der en ret tæt sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hvis noget er meget billigt, er der stor sandsynlighed for, at der f.eks. er anvendt billig blæk, som ikke er specifikt tilpasset ens printer - og som i værste fald decideret kan skade den.

Vore uoriginale blækpatroner er fortrinsvist fra engelske Jettec, mens vore refabrikerede tonerkassetter i vidt omfang kommer fra amerikanske MSE. Blæk til genfyldning henter vi i Tyskland hos OPC eller hos koreanske InkTec (og nogle af vore kunder mener ligefrem, at blæk påfyldt med vores blæk giver bedre farver end det, der kommer ud af nye originale patroner).

Under alle omstændigheder står vi inde for, at kvaliteten af vores varer er i orden, og at den anvendte blæk eller toner er tilpasset den pågældende printer. Blækpatroner fyldes helt op, mens tonerkassetter som minimum påfyldes toner svarende til kapaciteten i en ny original kassette. Du får en vare retur, som er rengjort og så vidt muligt testet.

Derudover afhænger kvaliteten af en genfyldning af de metoder, der anvendes. Og her må vi gøre noget rigtigt, for vi modtager reklamationer på mindre end 2% af de over 4.000 genfyldninger, vi foretager årligt. En del af disse består i øvrigt af patronfejl (især på visse meget almindelige HP-patroner), som ikke har noget med selve genfyldningen at gøre.

Vi giver 14 dages fuld returret på genfyldninger og uåbnede nye patroner. Og derudover er vi altid til at tale med, hvis noget ikke fungerer, som det burde.
Kattesund 19, 8700 Horsens, tlf. 2045 5253, åben mandag 10-17, tirsdag og torsdag 13.30-17, printoggenfyld@gmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net